Vi lægger ikke løbende billeder op på hjemmesiden af hvalpe, men gå ind og synes godt om Kennel Nykilde på Facebook, der lægger vi løbende billeder op af vores hvalpe.

Nykilde Pixi har fået hvalpe

Vi har fået den 7. juli 2021 fået 7 dejlige labradorhvalpe. De er efter vores egen Nykilde Pixi og Tweedshot Abari af Nykilde. Pixi er gul, og Abari er sort, og resultat heraf blev 7 sorte hvalpe.
Vi lægger løbende billeder op på vores Facebook "Kennel Nykilde", så gå ind og følg den - så får I nyt om hvalpene.

Nykilde Leika er blevet parret med DK FTCH Hagghouse Racer af Flushmore

Vi venter springer spaniel hvalpe. Nykilde Laika er blevet parret med DK FTCH Hagghouse Racer af Flushmore, så vi venter hvalpe midt i september 2021. 
I er velkommen til at kontakte os og høre mere om de kommende hvalpe.

Nykilde Laika er eget opdræt efter Nykilde Shiva, som er efter DK FTCH Buccleuch Ophelia af Nykilde, som er "grundlæggeren" for vores tævelinje.

Laikas morfar er Chaser Gosforth Gaffer af Meulengrath, hvis mor, DK FTCH Craighaar Kate af Chaser, kommer fra et magesløst kuld i England, som har skabt mange champions (procentvis).
Og det er dette mageløse kuld, som jeg har ønsket at avle efter, og som er baggrunden for mit valg af hanhund.

De kommende hvalpes farmor er søster til Chaser Gosforth Gaffer af Meulengrath og på den måde får vi avlet på egenskaberne fra det mageløse kuld i England, hvor DK FTCH Craighaar Kate af Chaser er fra.

Hvorfor er det interessant? Jamen for mig handler det om i avlen at vælge hunde, som har vist, at de har lysten, viljen og evnen til at lære noget, og her tænker jeg ikke i markprøver. Nej, jeg tænker på, at vi alle skal kunne få en hund, som er nem (hvis man kan bruge det ord) at opdrage på, og som vil lære noget til glæde for de kommende hvalpes familier, da det at have en hund i virkeligheden handler mere om hverdagen end om markprøver og lignende.

Så alt det her er for at fortælle, at vi er omhyggelige i vores avlsarbejde, så der kommer nogle gode jagt- og familiehunde (og prøve, hvis man ønsker at prøve kræfter med det), som er til glæde for os alle i hverdagen.

Hvis det har jeres interessere, er I velkommen til at skive til os på nykilde@hotmail.com eller ringe på 40274097 for at reservere en hvalp efter dette kommende fantastiske kuld.


GENEREL INFORMATION:

Vores hvalpe bliver født indenfor og er inde, indtil de er 4-5 uger for at holde god kontakt til hvalpene og til stor glæde for vores 3 børn. For os er det vigtigt at avle gode jagthunde, men vægter også hundens sind meget, da en hund i de fleste hjem er en del af familien.

Vi bruger derfor rigtig meget tid på hvalpene. De skal efter vores mening være vant til "hverdagens lyde", ikke være bange for støj, være vant til at komme ud og løbe rundt og prøver at teste de enkelte hvalpe af med opgaver og udfordringer.

Vores hvalpe bliver stambogsført i Dansk Jagthunde Registrering. Når hvalpene sælges er de chippet, har stambog og fået ormekur 2-3 gange.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk